Vi jobbar med en avancerad och bred it-produkt, i en agil organisation, med mycket ansvar och stor självständighet?

Vår produkt heter BeX® och är ett molnbaserat affärs- och retailsystem som vi utvecklat genom att kombinera stor erfarenhet av affärssystem med modern web-teknologi. Det ger oss en unik konkurrensfördel jämfört med våra större konkurrenter som Microsoft, Visma, Jeeves m fl.

Vi är stolta över vår produkt, vi gillar och stöttar varandra och tillsammans löser vi våra kunders behov och problem. Vi har en platt organisation som bygger på samarbete och ansvarstagande.

Du kan jobba som applikationskonsult eller programutvecklare.

Som applikationskonsult kan du börja som junior och i huvudsak jobba med support, fortsätta med utbildning och installationer och så småningom leda och samordna större kundprojekt.

Som utvecklare kan du successivt tränga in i databas, applikation och gränssnitt/GUI och delta i utvecklingen av vår produkt

Vi sitter i moderna och öppna lokaler och har tillgång till bra arbetsutrustning. Vi kan erbjuda en bra och jämställd arbetsmiljö, flexibla arbetsvillkor, bra förmåner och möjlighet till vidareutbildning.

 

Vi söker nu en applikationskonsult till vårt BeX team

Din uppgift blir att som applikationskonsult delta i kundprojekt, kundsupport och utvecklingsprojekt. Det innebär att genomföra utbildning, implementationer, utvecklingsspecifikationer, testning, support och dokumentation. Du kommer efter en inskolningsperiod att få möjlighet att ta ansvar för egna kundprojekt.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du bör ha en god förståelse för handelsverksamhet, redovisning och datasystem. Du blir medlem i en liten snabbfotad organisation där vi stöttar och ställer upp för varandra. Du bör vara stresstålig, glad och social, prestigelös och inte vara rädd för att fråga, ha en god analytisk förmåga och kunna utrycka dig flytande på engelska och svenska i tal och skrift.

För frågor kan du kontakta Vd Lennart Söderberg, 0705-48 88 88,  lennart@perfectit.se

Ansökan med CV skickas senast 31/7 2022 till info@perfectit.se.

karriar
Skicka en intresseanmälan